Vacatures


Indien u toe bent aan een nieuwe uitdaging, biedt Merks Marketing een unieke kans in de reclame en sales brache aan het werk te gaan. Merks Marketing biedt al haar personeel de mogelijkheid bovengemiddeld te verdienen door middel van provisies. Ook ontbreekt het niet aan doorgroei mogelijkheden, mits je over een gedreven wilskracht beschikt. Mocht u interesse gewekt zijn, verzoeken we u onder deze tekst onze vacatures in te zien. U kunt vervolgens vrijblijvend contact met ons opnemen voor aanvullende informatie of voor het bijwonen van een observatiedag. Een observatiedag geeft u de gelegeheid een goed beeld te krijgen van de werkwijze, werkzaamheden en de sfeer van ons bedrijf.

Functie: Direct sales medewerker
Profiel: Gedreven teamplayer met goede beheersing van de Nederlandse taal, geen directe ervaring in de sales brache noodzakelijk. Beheersing van overige talen en sales ervaring zijn wel een pre.
Werkzaamheden: U zult zich dan met name bezig houden met het promoten van diensten en producten, met name in buitendienst.
Arbeidsvoorwaarden: U kunt in overleg aangeven hoeveel dagen per week u wilt werken. De verdiensten varieren van 30 tot 300 Euro per dag, deze zijn echter volledig prestatie gerelateerd.